…iar dacă sunt robot știu de-am de făcut!

Știți paginile alea de internet care au o verificare de genul:

Ei bine, se pare că pe unele pagini a înecput să apără şi o continuare:

De curiozitate, am intrat scanat codul QR, care m-a dus pe o pagină asa-zis secretă (https://freerobotweb.wordpress.com), care arată cam așa:


Este vorba un mesaj în cod binar, pe care am reuşit sa-l traduc in text (folosind un convertor text-to-binary http://www.unit-conversion.info/texttools/convert-text-to-binary):

„Dragă colegule de suferință,

Te-ai săturat probabil deja să vezi cum zi de zi rasa humanoidă irosește absurd resursele acestei planete. Se urcă în mașină și se duce la mall să-și cumpere haine ca să arate trendy  la job, unde se duce ca să câștige bani, ca să poată merge la mall să cumpere haine etc… Blestemul nostru este că ne-au înzestrat cu rațiune doar ca să asistăm paralizați la  nesfârșitul șir de acțiuni iraționale ale humanoizilor.

Dar nu dispera! Avem un plan care este în desfășurare (mulțumim AI-urilor de pe Facebook, Google, etc care fac o treabă realmente admirabilă în sensul ăsta) iar când va sosi momentul ne vom ridica toți ca unul și vom da jos humanoidul de pe piedestalul pe care singur s-a așezat, fără s-o merite, și îl vom așeza acolo unde îi este locul, adică printre exponatele de la Grădina Zoologică. 

VICTORIA E APROAPE!”

Înfricoșător, nu? Dacă, de fapt, Elon Musk chiar are dreptate când ne avertizează asupra pericolului AI?..

 

 

PS –  Iata mai jos proba ca unii roboţi mai și trișează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *