Un gospodar a învins Google şi maşinile StreetView se întorc ca să actualizeze pozele cu gardul său

Vă amintiţi că acum un an scriam despre un gospodar care vroia să dea în judecată Google fiindcă poza cu gardul său era prea veche?

„M-au făcut de ruşine pe tot internetul  şi pe  tot mapamondul ăştia de la Stritviu. Mi-au pozat casa acu vreo cinci ani, când era încă în construcţie iar atunci aveam un gard nenorocit, provizoriu. De vreo doi ani de zile însă mi-am făcut gard gospodăresc, da’ pe internetul lor de la google tot poza de acu’ cinci ani apare. Râde de mine toţi consătenii mei din  Anglia când vizitează satul nostru pe internet şi-mi văd gardul…” declara atunci Darie Adam, gospodar din comuna Costeleni, aflat în UK de vreo câţiva ani, la muncă.

Şi omu avea  dreptate!
Iată nişte fotografii – mai întîi cum arăta gardul  său în 2012:
gard-1

… şi cum arată acum:

gard-2

Ei bine, se pare că gospodarul a câştigat procesul cu Google şi acum ăştia de la StreetView vin să facă poze noi (conform acestei ştiri recente: Maşinile Google StreetView se reîntorc în România).

Şi fiindcă specialiştii Google nu mai ţin minte exact unde era gardul gospodarului cu pricina, o să repozeze toată România, că doar nu-i mare lucru pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *