Vrei să faci cuiva un cadou special?
Iată ce pot face eu:

Eminescu

Caricaturi-portret

«Chiar nu știam ce să-i luăm de ziua lui. Apoi mi-a venit idea cu caricatura și, în final, Mihai (sărbătoritul) a fost super-încântat de cadou»
Veronica (poetă) și Ioan-Luca (scriitor) 

Mai multe exemple de caricaturi-portret găsești aici.

Tricouri

"«Ehei, la vremea mea eram atât de cool, că Che Guevara purta tricouri cu mine» - mesajul acestui tricou chiar l-a emoționat foarte tare pe Ion atunci cînd i-am dăruit, de ziua lui."
Nina I., casnică

Tricou Ilici  Che Guevara

SHARE THIS PAGE!

Animații

"Aveam mare nevoie de un clip de prezentare, cât mai rapid posibil, că era cu doar o zi înainte de Crăciun și Jup mi-a fost de mare ajutor"
SantAnonymous

Mai multe exemple de animații găsești aici.

Sigle

«Apple - Mărul mușcat - iată o siglă care a avut un mare succes. Pornind de la ideea asta l-am rugat pe Jup să-mi facă și mie o siglă, pentru cabinetul meu stomatologic, și așa a apărut nuca mușcată. Sigla sugerează că, dacă ți-ai stricat dinții în nuci, poți veni mine, la cabinet. Dar și că dinții făcuți de mine sunt atît de puternici, că poți să muști din nuci...»
Virgil Stamate, medic stomatolog 

iNuca

Mai multe exemple de sigle și alte lucrări de design grafic găsești aici.

Publicații

«Or fi frumoase operele mele de artă, dar de-abia în suplimentul făcut de Jup ele au fost puse cu adevărat în valoare» 
V. G., pictor

Website www.jup.ro

Web design

«Mi-am zis mie însumi - Jup, avem nevoie de un website cool și care să fie prietenos cu mobilul. A fost o decizie excelentă că am apelat la mine și pe această cale îmi mulțumesc - site-ul a ieșit foarte bine. Când o să mai am nevoie, tot la mine am să apelez negreșit. Și mă recomand cu mare căldură și altora care au nevoie de un site cool,»
Jup, caricaturist

Fii super-personaj de benzi desenate

Supercadou  -  dăruiește-i prietenului tău  o carte de benzi desenate în care el este eroul principal!
«Pisicile mele mi-au făcut o surpriză incredibilă, transformând viața mea gri într-o aventură de neuitat. Pisicile au vorbit cu Jup, s-au sfătuit și așa a apărut seria SuperCostel»
Costel, om obișnuit, ajuns SuperErou

...sau personaj negativ!

Dacă știi că prietenul tău nu este fan al dulcegăriilor comise de SuperEroii, atunci probabil că i-ar place mai mult rolul de băiat rău.
 «A fost o mare surpriză pentru mine să mă descopăr personaj negativ într-o carte de benzi desenate și chiar mi-a plăcut.»
Leo D., actor.

Despre mine

Sînt caricaturist de presă din 1991. De-atunci mi-au fost publicate câteva mii de desene, în ziare locale și centrale, reviste de cultură, business, de umor , de modă ori cu profil auto. Am făcut ilustrații pentru mai multe cărți. Am scris și desenat și patru albume de benzi desenate - seria SuperCostel.
Mai jos găsiți o galerie cu câteva dintre desenele mele: